Avís Legal

El Tros d'Ordal S.L d'ara en endevant com El Tros d'Ordal.

1. Propietat intel•lectual i industrial

1. Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts, estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altra informació que apareix en aquesta pàgina web són propietat de El Tros d'Ordal i estan protegits pels drets de propietat industrial i intel•lectual.

2. L’usuari té prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i en general qualsevol altra forma d’explotació dels elements esmentats en l’apartat anterior sense l’autorització expressa de El Tros d'Ordal.

3. L’usuari s’abstindrà d’utilitzar medis que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que puguin estar instal•lats i que comportin risc o danys o inutilització de la pàgina web i/o del seu contingut.

4. El Tros d'Ordal no es responsabilitza del possible ús inapropiat que tercers realitzin de la pàgina Web, ni de la informació que a través d’ella transmetin a tercers. Els continguts proporcionats a través de la pàgina web tenen caràcter purament informatiu, pel qual l’ús d’aquests que pugui fer l’usuari i les conseqüències, danys o perjudicis que puguin derivar-se, són de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari. El Tros d'Ordal no es fa responsable dels danys i perjudicis de tota naturalesa causats als usuaris pe l’ús d’enllaços (links), directoris i cercadors, que permetin als usuaris d’accedir a pàgines web propietàries o pertanyents a tercers, així com de la presència de virus o altres codis malignes en el contingut que puguin produir qualsevol tipus de dany en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris. El Tros d'Ordal es reserva el dret de prendre accions legals que consideri oportunes derivades de qualsevol ús inapropiat per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web.

2. Protecció de dades

La visita a aquesta pàgina no implica que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre ell mateix. En cas que l’usuari faciliti alguna informació de caràcter personal, les dades recollides en aquesta pàgina web seran tractades de forma lleial i lícita en relació en tot moment als principis i drets recollits a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i la demés normativa de desenvolupament.

En aquest cas, ens veiem en l’obligació d’informar-los d’una sèrie d’extrems relatius a les dades personals que El Tros d'Ordal recull a través de la seva pàgina web.

3. Xarxes Socials

A través de la nostra pàgina web, pot accedir a la xarxa social de Facebook. Es tracta de llocs web on l’usuari pot registrar-se i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients de que aquest lloc és independent de la web de www.eltrrosdordal.com i que són de contingut obert, és a dir, visible per tots els usuaris, i les polítiques de privacitat que s’aplicaran a aquests continguts són les fixades per Facebook. El Tros d'Ordal no és el titular de la xarxa social de Facebook.