On estem situats?

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12

ORDAL és un petit poble del municipi de Subirats (Alt Penedès) que creuat per la carretera N-340, és l’entrada a la comarca del vi. Per això gaudim d’un paisatge privilegiat entre vinyes i muntanyes de pins acompanyats d’una gran varietat de plantes aromàtiques i medicinals mediterrànies com el romaní, la farigola, l’espígol, el poniol, la sajolida, el llentiscle, el garric...

Les papallones festegen al voltant de les flors al bon temps, i algunes a la tardor. Molts coneixereu Ordal pels bolets i els espàrrecs tant gustosos.

Al poble no li falta de res. Tenim escola, església amb museu, un cementiri molt ben cuidat, una piscina amb molta vida social a l’estiu, on s’hi fan cursets de natació per la quitxalla i sopars a la fresca amb gresca a les nits, un poliesportiu per jugar a futbol sala i celebrar la Festa Major el primer diumenge d’agost. Tenim una colla de diables i timbalers, de gegants amb capgrossos i grallers, “els ballets” els balls tradicionals dansats per els més xics i els més grans. Un Ateneu on s’hi fan diverses activitats durant tot l’any com teatre, carnavals, la diada dels reis mags, la festa dels socis/es i altres festes socials. Un esplai portat pel jovent del poble. Cada any per Pasqua sortim a cantar les caramelles un grup de petits i un de grans.

L’any 2013 s’ha fet la primera cursa de muntanya anomenada Correbocs, on hi vam col•laborar mig poble i va tenir molt d’èxit.

Abans de la Festa Major s’organitza una cursa d’orientació nocturna per el grup Crestabocs, que és molt divertida.

També hi ha un grup de ioga i un de gimnastica per cuidar-se la salut i perquè s’ho passen bé.

Tenim bars i restaurants, una farmàcia i un caixer a peu de carretera amb botigues i fleques de llarga història. I altres empreses nascudes al poble com griferia Tres.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12

I ara El Tros d’Ordal complementa el medi rural del poble amb la seva activitat agrícola donant-li al paisatge un aire més vital.

I els diumenges muntem parada a l’aparcament del poble a peu de carretera juntament amb d’altres parades, de 10h del mati fins al migdia. Us esperem per ajudar-vos a portar a la cuina de casa vostre bons aliments. Estem al teu costat.

Els nostres productes són ecològics i de km 0. La salut al teu cistell.