Qui som?

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7

El TROS D’ORDAL som un grup de joves que estem apassionats per la terra. L’estima que tenim cap a la natura ens fa moure amb uns criteris ètics d’ecologisme i sostenibilitat. Volem contribuir amb el nostre treball a oferir un producte sa i de qualitat.

Apostem per una bona salut i qualitat de vida basant-nos en un pilar bàsic com és l’alimentació. Arrel d’aquesta mentalitat treballem amb proximitat. Procurem ajudar-nos entre petits productors ja que creiem que la cooperació, sobretot en aquest àmbit, és el futur. Aquesta cooperació ens ajuda a oferir productes dels quals nosaltres no disposem tot seguint els principis d’oferir el producte ecològic de temporada i de la zona, és a dir, de proximitat.

Creiem que tenim la responsabilitat de contribuir en el futur de les noves generacions i ho fem des de l’àmbit de l’alimentació ecològica, sostenible i de qualitat.

Des de EL TROS D’ORDAL pretenem donar a l’alimentació l’espai que es mereix dins la societat, perquè ens mereixem bons aliments per viure millor, d’una manera saludable respectant la terra. Les nostres verdures son ecològiques i les tractem amb molt de carinyo i respecta perquè sabem que formen part de l’equilibri d’una bona salut.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7

Som el que mengem, segons com mengem tindrem més bona salut, estarem més actius, més energètics.

El nostre objectiu es motivar el nostre entorn social de l’importància de la producció d’uns bons productes alimentaris: fruites, verdures, llegums, cereals. I amb els nostre esforç aconseguir recuperar unes terres que es mereixen ser recuperades per una millora del nostre entorn i benestar.

Aquest projecte el duem a cap un grup de joves amb la col•laboració d’altres persones que ens recolzant amb la iniciativa de donar al paisatge d’Ordal un nou aire, més agrícola i ecològic. Donant-li més vitalitat a les terres i al nostre entorn.

Tota aquesta feina la portem a cap el grup de joves: el David, l’Àgueda i el Pau, juntament amb d’altres col•laboradors que ens ajuden amb el treball de camp. També ens ajudem i assessorem amb d’altres pagesos amb els als quals volem donar les gràcies i totes les persones que creuen en el nostre projecte i ens han arrendat les terres per fer-ho possible.